Bayan Arkadas BulBayan Arkadaş İlanlarıBoşanmış bayanlarEvlenmek İsteyen BayanlarŞehir Şehir Bayan Arkadas

Diyarbakir bayan arkadas

4 1 Oy Ver.
Üyeye Oy Ver

Diyarbakır bayan Kanalımız Açıldı Siz Dıyarbakırlılara Özel bayan Odalarımızda Gonul Rahatlıgıyla Kürtçe Ve Türkçe Muhabbet Edebilirsiniz.Amacımız Ayrıştırıcı Değil Birleştirici Olmak.
Ben Suzan 30 yaşındayım.Balık burcuyum.Diyarbakır de Yaşıyorum Diyarbakır’da doğdum ve aynı zamanda ailemle Diyarbakır’da yaşıyorum, Kimya Mühendisiyim ve halen yüksek lisans öğrencisi olarak okuyorum, sınırlı karakterlerle kendimi tanımlayamıyorum ama en azından bir çeşit Olumlu düşünen ve her seferinde gülümsemeyi başaran kişi.
Ne arıyorum: ALLah’a (c.c) inanan ve her koşulda iyi olmaya çalışan birini arıyorum. Açık fikirli, yumuşak yürekli, güvenilir kişilik benim için çok önemli.

Diyarbakir bayan arkadas, amed bayan, amed bayan arkadas, diyar bayan, diyarbakir muhabbet sohpet kanallari, diyarbakir bayan kanali, diyarbakir bayan arkadas kanali, diyarbakirbayan arkadas, bayan arkadasdiyarbakir, diyarbakircet, diyarbakirsohpet, diyarbakirmuhabbet
Diyarbakir bayan arkadas, amed bayan, amed bayan arkadas, diyar bayan, diyarbakir muhabbet sohpet kanallari, diyarbakir bayan kanali, diyarbakir bayan arkadas kanali, diyarbakirbayan arkadas, bayan arkadasdiyarbakir, diyarbakircet, diyarbakirsohpet, diyarbakirmuhabbet

Boyum: 161 – 165 cm (63.1 – 65.0 inç)
Göz rengim: kahverengi
Saç rengim: koyu kahverengi
Benim figürüm: ince
Ağırlığım: 40 – 45 kg (88 – 99,2 lbs)
Hayat
Medeni durumum: boşanmış
Diyetim: sağlıklı beslenin
Sigara içme durumum: Evet, ancak bırakmaya çalışın
Alkol içiyor musunuz? Hayır.
Benim ana dilim: Almanca
Fitness seviyem: En uygun
Kendi hanesi: Çocuklarımla yaşa
Çocuklarım: Evet, bir çocuk
Çocuklar için dileğim: Belki Tanrı isterse
Eğitim seviyem: Abitur / (teknik) üniversite giriş yeterliliği
Mesleğim: serbest meslek sahibi / serbest meslek sahibi
İşim: diğerleri
1. yabancı dil: İngilizce
2. yabancı dil: Arapça
Diğer dil: İspanyolca
Kişiliğim: Cömert

Diyarbakır, Isının 40-50 dereceye vardığı yaz günlerinin bunaltıcı sıcaklığından kurtulmak amacıyla gelişen düz damlı evleri ile tipik yöre mimarisinin günümüzde de yaşatıldığı Diyarbakır, uzun surları, Malabadi Köprüsüyle görülmesi gereken bir ildir.
Türkiye’nin Güneydoğu Bölgesinde yer alan ve tarihî bir şehirdir. Diyarbakır kent merkezi yaklaşık 9 bin yıllık bir geçmişe sahiptir. Diyarbakır kent merkezi 4 ilçeye ayrılmıştır. Bunlar: Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir’dir.
NÜFUSU
Diyarbakır ilinin nüfusu, TÜİK 2010 nüfus sayımına göre 1.528.958’dir. Fakat bu toplam il nüfusudur yani köyleriyle ve ilçeleriyle birlikteki nüfustur. Şehir merkezi yani asıl Diyarbakır kentinin merkez nüfusu ise 843.460’tır. Fakat Diyarbakır kent nüfusu hakkında bazı yabancı kuruluşlar ise nüfusun daha yüksek olduğu şeklinde bazı iddialar ileri sürmüşlerdir. Nüfusu ile Gaziantep’ten sonra Güneydoğu’nun ikinci büyük kentidir. Kilometrekareye düşen insan sayısı Türkiye ortalaması 88 iken Diyarbakır’da bu sayı 95’tir. 1990-2000 döneminde yıllık nüfus artış hızı binde 21.73, Türkiye ortalaması binde 18,3’dür. Diyarbakır merkezinini nüfusu ise 843.460’tır. TÜİK.
Diyarbakır nüfusunun yüzde 53’ünü çocuklar oluşturmaktadır. İl genelinde erkek nüfusunun yarısının 17 yaşından, kadın nüfusunun yarısının da 18 yaşından genç kişiler oluşturmaktadır. Diyarbakır nüfusunun yüzde 87’sini Diyarbakır doğumlular oluştururken, Diyarbakır doğumlu olmayan nüfus için de ilk sayı Mardin, ikinci sırayı Bingöl doğumlular almaktadır. İl merkezinde evli olanlar,toplam nüfusun yüzde 53’ünü oluşturmaktadır
Diyarbakır’ın ilçeleri
Büyükşehir ilçeleri Bağlar · Sur · Kayapınar · Yenişehir
Diğer ilçeleri Bismil · Çermik · Çınar · Çüngüş · Dicle · Eğil · Ergani · Hani · Hazro · Kocaköy · Kulp · Lice · Silvan
TARİHÇE
Diyarbakır tarihinin, önceleri M.Ö.3000 yılına kadar uzandığı bilinirken, son zamanlarda Çayönü kazıları ile yapılan araştırmalar sonucunda uygarlık geçmişinin M.Ö.7500 yıllarına kadar uzandığı belirlenmiştir. Diyarbakır ve çevresinde Hurriler, Mitanniler, Hititler, Asurlar, Medler, Persler, Büyük İskender, Romalılar, Bizanslılar, Araplar, Selçuklular ve Osmanlılar hüküm sürmüştür.

Bitki Örtüsü
Güneydoğu Anadolu’nun doğal bitki örtüsü olan bozkır, Diyarbakır’da da egemendir. Bozkır biltki örtüsü içinde otsu bitkiler daha fazladır. Bunlar ilkbaharda kısa bir süre içinde yeşerip çiçeklenir, ama yağışların kesilmesiyle yaz başında kururlar. Çevredeki dağlar, yer yer meşe ormanlarıyla kaplıdır.[9] Ormanlık alanlar ilin toplam yüzeyinin onda birini bile bulmaz.
İklimi
Diyarbakır’da sert bir kara iklimi egemendir. Yazları çok sıcak geçer fakat kışları Doğu Anadolu Bölgesi kadar soğuk geçmez. Bunun başlıca nedeni Güneydoğu Toroslar yayının kuzeyden gelen soğuk rüzgarları kesmesidir. En sıcak ortalaması 31 derece, en soğuk ay ortalaması ise 1,8 derecedir.[9] Günümüze kadar ölçülen en yüksek sıckalık 46,2 derece ile 21 Temmuz 1937 gününde, en düşük sıcaklık ise -24,2 derece ile 11 Ocak 1933 gününde yaşanmıştır.
Yıllık yağış ortalaması 496 milimetre olan şehirde, bu yağışın %2’lik kısmı yaz aylarında düşmektedir. Kuzeydeki dağların eteklerine doğru gidildikçe yağışlar da artar.
Diyarbakir bayan arkadas, amed bayan, amed bayan arkadas, diyar bayan, diyarbakir muhabbet sohpet kanallari, diyarbakir bayan kanali, diyarbakir bayan arkadas kanali, diyarbakirbayan arkadas, bayan arkadasdiyarbakir, diyarbakircet, diyarbakirsohpet, diyarbakirmuhabbet

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eski Mesajlar
Yeni Mesajlar En Çok Oy
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm Mesajları Görüntüle
0
Mesaj Göndermek İstermisin ?x